Hejsa (:

Jeg har ikke kunstige negle af nogen art.

Mine spørgsmål lyder:

1.) Jeg har nogle underlige misfarvninger/pletter på neglene. Nogle steder er de lysere end andre. Hvordan kan man få en pæn jævn farve? (Mener her ikke det lyserøde nederst men det ‘hvide’ øverst)

2.) Jeg filer mine negle tit og passer dem godt. Men nogle af dem har en skør form, når man ser dem fra håndfladesiden. Det kan da ikke rigtig files pænt, kan det?

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej!

Jeg er lidt i tvivl om hvor dine misfarvninger ser på neglene. Som regel er det pigment fra farvede lakek der trækker ned i naturneglen og derefter efterlader pigmentfejl på neglepladen. Dette kan undgås ved at bruge en underlak, fx Stickey fra CND. Andre misfarvninger er som regel miljøbelastninger, dvs ikke noget din negl vokser ud med, men skader ved brug af kemikalier, hårfarve osv.

Det kan tyde på at dine negle trænger til en omgang fugt. Dette kan du give dem ved at tilføre SolarOlie 1-2 gange om dagen. Solar Olie indeholder mandel og riskerneolie som er begge er meget smidiggørende og blødgørende olier, der sammen med den naturlige jojoba olie bliver trukket ned igennem neglepladen og giver fleksibilitet til neglen, der hvor neglen produceres. Solar Olie kan købes i Matas, negleklinikker, kosmetologer og SPA centre rundt omkring i landet. Ring på +45 33323322, for at få oplyst nærmeste forhandler.
Når neglen bliver tør, krummer den sig sammen og er ikke smidig eller modstandsdygtig overfor slag og stød. De kan let knække og spalte i lag, nøjagtig som ens hår spalter.

Håber det var svar nok til at hjælpe dig og dine negle lidt på vej.
WonderBox - skønhedsabonnement