Hej

Jeg har i 18 mdr. farvet mit leverpostejfarvede hår med LIVE XXL color fra Schwartkopf. Farven er meget meget rød og meget meget smuk. Jeg synes dog nu, at jeg fælder meget, og at min hårprakt er blevet tyndere at mærke på!
Det kan selvfølgelig skyldes så meget andet mærkeligt, at man fælder voldsomt (det er ikke totter, men jo det er meget).

Jeg farver det ca. hver 5.uge, for så er farven enten blevet lyserød at se på, eller der er udgroning.
Der står på pakken at den er Waterproofed. Det er den så langtfra. Der er faktisk overskudsfarve i både skyllevand og håndklæde hver eneste gang det bliver vasket. Derfor vasker jeg det kun ca. hver 5.dag.

Tro du det er hårfarven? Er jeg bedre stillet med en økologisk hårfarve? Eller kan du anbefale en anden hårfarve? (Jeg bliver klippet hos frisøren, men har simpelthen ikke råd til farve hos frisør.) Eller er det tilbage til leverpostej?

(Jeg har næsten altid farvet hår, men selvfølgelig ikke så ofte som jeg er nød til når jeg vil være rødhåret).

Og hvorfor holder rød farve ikke så længe som andet farve?

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej
Kender desværre ikke den farve du bruger,(tjek om din hovedbund virker generet når du farver) men det lyder nu mere som en skylle farve med al den overskudsfarve.
Henna kunne måske være en løsning??,når du farver håret så ofte og du er så vild med den meget røde tone,den ligger også nogle korn på håret så det virker mere fyldigt (den har desværre også en del overskuds farve)men holder som regel den røde tone ret flot.
Det er svært at sige hvorfor røde farver har en lidt ringere holdbarhed, de fleste hårprodukt firmaer kæmper en kamp for at udvikle en rød farve der holder, må håbe de kommer en dag:-)
Mange hilsner Line
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter