Hej Line.
Jeg skriver til dig, da jeg virkelig er i et kæmpe dilemma med mit hår !
Jeg fortæller lige den skrækkelige historie kort.
For 1 år siden havde jeg helt klorin-hvidt hår. Mit hår var til midt på ryggen, men begyndte at blive slidt. Ellers har jeg altid haft langt naturblondt hår(sundt).
Jeg valgte at farve mit hår helt appelsin-orange, men fortrød. Herefter blev det brunt og så sort. Jeg ville gerne have lyst igen, så fik lavet afrensning og derefter lyse striber til mit hår ramte min nogenlunde lyse alm. hårfarve. Men nu var det SÅ ødelagt (og blev endnu mere ødelagt efter 14 dage sydpå). Nu har jeg så taget det store skridt og fået en hel kort page – det var simpelthen nødvendigt. Men jeg vil så gerne have mit lange hår tilbage. Jeg har naturkrøl, så glatter det hver dag. Har du nogle idéer til hvordan jeg kan få det dejlig sundt så det kan vokse bedst muligt? Jeg får lavet striber i min udgroning hver måned. Til daglig bruger jeg label m shampoo og conditioner, og en hårkur fra revlon eller sådan. Jeg har overvejet at få lidt extensions i det korte nakkehår, så jeg kan sætte det i en knold, så det ikke skal glattes hver dag. Hvad synes du mht. produkter osv :-)? Undskyld den lange tekst.

Hej
Helt ok med en god forklaring:-)
Er lidt i tvivl mht.produkterne hvis de er til afbleget hår er det rigtig fint, glattejern hver dag slider desværre også en del, håber du bruger gode varme beskyttende produkter, syntes det lyder fint med lidt extension, men pas endelig på at det ikke kommer til at ligne en paryk der bliver for tung i nakken, så få det klippet rigtig fint til, så det hænger sammen med din frisure:-)
mange hilsner Line