Hej jeg mangler altid nogle styling ideer, når jeg skal ud, jeg ser tit noget,jeg gerne vil have, men ved ikke hvordan jeg skal nå til målet!!
Mange hilsner Sophie

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Her kommer nogle forskellige teknikker,som altid kan bruges, den første teknik blev brugt flittigt på podierne til sidste modeuge. Det er ikke så svært, alt du skal bruge er :
en tæt kam, lidt varme beskyttende produkt, medgørlig styling spray (lak),et glattejern, og 2 stk. klemmer til at holde håret væk ( de er uundværlig), hvis du ikke har en hjælpende hånd (veninde) til det :-)

kan bruges i alle længder fra skuldre og ned.

Start i nakken tag ca. 2 cm fra, i kanten og sæt resten op med klemmerne toupere godt helt ned til bunden, tag dit glatte jern og varm på det touperet hår ved bunden, få sekunder og friserer derefter håret ud.Du vil allerede nu kunne fornemme hvordan dit hår får god struktur og fylde, derefter forsætter du på helt samme måde hele vejen op igennem nakken,derefter tager du siderne på samme måde, tag evt. 1 cm fra, rundt om skildning og i den øverste del af pandehåret til dæk hår, hvis du vil have en glat overflade, håret er nu allerede klar til brug.

Men vil du gøre lidt ekstra,

kan du med fordel tage glattejernet igen og tag totter i ca 5 cm tykkelse igennem håret, hold jernet åbent og rul håret rundt om den ene varme side, når det er gjort, lukker du det i ca. 5 til 10 sekunder (prøv dig frem), så har du det mest sexede og flotte fald, kram lidt creme i spidserne og spray lidt styling spray i.
Vil du have håret op er det nu så fleksibelt og medgørligt at det, bare er fantasien der sætter grænser.

- Skal du have hårbøjle eller hat på:
( altså en af de nye smarte ;-) ) tag evt. og skrab overhåret tilbage fra kanten af dine yderste bryn og tilbage til virvlen, sæt det fast med en nutral klemme eller et spænde og rusk godt op i resten,og på med hatten, friskt og frækt.

- vil du samle det lidt i nakken:
tag en lille tot af ca 3cm i hver side helt nederst i nakken og samle det som en løs hestehale, med en lille klemme, vil du have det mere op, så tag hestehalen og løst rul den løst op,sæt evt et lækkert spænde i og træk lidt i det for at gøre det mere skødesløst.

-skal det helt op på hovede:
Tag nakken først i pásser af ca 3 cm fra virvlen oppe og sæt dem ind over hinanden i kryds med små klemmer,,det gør du hele vejen igennem håret ned til nakken, løft godt op i håret for at dække evt. skildninger , derefter tager du, alt efter hvor langt dit hår er, og sætter nåle/klemmer løst i,så alt har har en fin form, så tager du og løfter sider og evt. forhåret tilbage og sætter fast,løst eller stramt, men lige der hvor du synes det klæder dit ansigt bedst.
Rigtig god fornøjelse.

Mvh Line
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter