Hejsa

Jeg har store problemer med makeup. Det drejer sig om øjnmakeup. Jeg har store runde øjne, med store øjnlåg, og jeg kan ikke finde ud af at lægge en makeup der klær mig. Jeg plejer at lægge en basis makeup, med 1 farve øjnskygge, sort eyeliner og mascare. Men synes bare det fremhæver mine grimme øjne. Mine øjnlåg er store fra naturens side, de hænger ikke eller er tunge. Jeg er også kun i 20’erne. Men mit spørgsmål er, kan man få proffessionelt hjælp til det? Hvad kan jeg gøre? Jeg er lidt ked af det, da jeg ofte ikke går med makeup fordi det ikke klær mig. Men jeg ved den rigtige makeup kan gøre meget. Håber du kan hjælpe. På forhånd tak.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej
Som make up artist synes jeg jo at store øjenlåg er fantastiske, da der så er masser af plads til at udfolde sig på:-)
Men når du er ked af dine, er det ihvertfald vigtigt du kun bruger mørke farver for det gør dine øjne ser mindre ud, hvorimod lyse farver åbner øjet op.
Du skal bruge mere end én farve på øjenlåget. Brug gerne tre forskellige mørke nuancer. Du lægger den mørkeste på den yderste del af låget, mellem farven på den mellemste del af låget og den lyseste på inderste del af låget. Og så skal du ikke lægge for meget mascara på de nederste vipper, da det godt kan gøre dem større at se på.
HVis du plukker dine øjenbryn gør det jo også at dine låg synes større, så sørg for at de ikke bliver for tynde.
Håber du kan bruge mine råd:-)
Kærlig hilsen
Natalie
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!