Hej.
Jeg skal hjælpe min svigerdatter fra Thailand med make-up og hår opsætning er i tvivl om hvilken make up jeg skal bruge og hun vil gerne have håret sat op i store “ruller” krøller hun har langt hår Hvordan gør jeg det bedst.
Håber jeg kan få hjælp.
På forhånd tak.
M.V.H. Rikke Klokker

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære Rikke.
Er det til hendes bryllup du skal hjælpe? Du skriver det ikke, men fornemmer lidt det er det:-) En brude make up skal være naturlig og enkel, men have en god base, da make uppen jo skal holde i mange mange timer. Asiatere har meget forskellige øjne og nogle næsten ikke noget øjenlåg, så der er derfor ikke så meget plads at udfolde sig på hvis du vil lægge øjenskygge på hende. Jeg kunne godt tænke mig at se et billede af hende, for så vil jeg bedre kunne råde dig til hvad der passer til lige netop hende. Kan du sende mig et?
Med hensyn til håret kan du enten krølle det med et krøllejern eller rulle det op med varme curlere. Curlerne skal sidde i ca. 1 time, indtil de er kølet helt af (læg evt. makeuppen imens). Kom godt med hårlak i både inden du ruller det op og efter.
God fornøjelse med det.
Kærlig hilsen
Natalie
WonderBox - skønhedsabonnement