Hej Charlotte. Jeg er for nylig faldet pladask for den to-farvede frisure, som jeg via google har fundet frem til vidst hedder “Ombre”. Mit eget hår er mørkt og over vinteren har det været meget lig ‘bunden’ på de billeder jeg har vedlagt. Kan det lade sig gøre at lysne mine spidser? Er det et dyrt/besværligt projekt? Eller vil det i værste fald blive gult? Håber du kan svare på mit spørgsmål. Denne frisure ville være ideal til forår/sommer. Mvh. Signe.
P.s. På det sidste billede jeg har vedlagt, ses mit hår i forgrunden. Billedet er fra sommer. Mit hår er ofte mørkere om vinteren.

Hej. Det er ikke noget probelm at lysne dit hår i spidserne - om det blvier lidt gult kommer lidt an på om dit hår er behandlet eller ej men det gule kan vi komme om ved. Du kan altid komme forbi og lade frisøren se på dit hår - så kan du få et prisoverslag. Tonings farver eller specialshampoo kan tone håret mere koldt i farven - geneialt til dem der gerne vil have det grålige hår som vi ser meget lie nu. KH Charlotte