Hejsa!
Jeg er en ung pige på atten år, der gennem de sidste 5-6 år har farvet mit eget hår i en mørkebrun farve. Denne farvning har medført, at mit hår er blev helt sort og utrolig kedeligt. Dette er primært årsagen til, at jeg spørger dig om hjælp: – Hvordan kan jeg nemlig få en lysere, mere naturlig hårfarve?
Jeg har engang læst, at håret bliver afbleget en smule, hvis man vasker det i citronsaft; men efter jeg selv ekspermenterede med dette, måtte jeg erfarere, at mit hår blev helt tørt og kruset af saften. Derfor søgte jeg professionel hjælp os frisøren, der forklarede mig, at der skulle en masse lyse striber til, hvilket kunne blive lavet, når mine udgroninger var 10-15 cm lange. Det synes jeg ikke rigtig, at jeg kunne overskue, og da frisøren påpegede, at der ikke var andre udveje, fordi jeg havde farvet håret selv i så mange år, måtte jeg jo give op.
Men kan det virkelig være rigtigt, at der ikke er andre udveje, for at få et lysere, mere naturligt hår (dvs. brunt frem for sort hår)?
Jeg har vedlagt nogle billeder, hvor jeg demonstrerer forskellen på det farvede, lange hår, og de forholdsvis lyse (lysebrune)bundhår.
Jeg håber virkelig der er hjælp at hente!!!
Hilsen Maria

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Maria
Det kan sagtens lade sig gøre, men du skal få en frisør til det, da det er et lidt stort projekt, alt efter hvor lyst dit hår skal være. Jo lysere jo sværere, men er det bare et par tonehøjder kan man lave en mild form for afrensning og derefter farve håret ind i en naturlig tone.
Vi kan sagtnes klare det inde hos mig, så du velkommen til at ringe på 33 33 90 83 og få en tid, eller bare kigge forbi salonen og få et mere præcis svar. Vi ligger i Palægade 5, 1261 KBH K.
Mange hilsner fra
Hasse
WonderBox - skønhedsabonnement