Hej Linda.

Jeg vil gerne have lavet krøller som på billedet, men da jeg bestilte tid hos min frisør sagde hun at det ikke var muligt, da jeg farver mit hår lyst. Men jeg synes bare ofte at jeg ser andre med krøller og farvet lyst hår, ligesom hende på billedet.

Kan det passe at det er sådan?

Mvh Camilla

Hej Camilla.

Tak for din henvendelse..
Hvis dit hår er farvet og IKKE bleget lyst, kan du sagtens få lavet krøller men det indebære, at du skal pleje dit hår godt derhjemme med de rette produkter.
Din frisør har delvis ret forstået på den måde, at 2 kemiske behandlinger er meget hårde for håret, samt krøllet ( måske ) kan komme til at se tudset ud.
Men nu om stunder er de kemiske produkter man som frisør arbejder med så skånsomme, at man godt kan lysne ( med farve ) et hår for efterfølgende, at permanente det.
Men det er et spørgsmål om hvor sundt dit hår er lige nu for om det er forsvarligt, at permanente det.
Du skriver, at du selv farver dit hår lyst..? Hvis du gør det er jeg enig med din frisør. Men hvis du ønsker begge de omtalte behandlinger vil jeg anbefale dig, at du fremover lader en frisør farve dit hår for, at du med sikkerhed ved, at de er de tilladelige kemiske produkter der bliver brugt.

Håber du træffer det rette valg.

Venlig hilsen

Helle.