Hej Anne-Sofie!

Jeg er en kvindelig artist på 23 år, som selv har natur krøl/fald men da min hår struktur også er ret fin, skal der enormt meget til før det gider at sidde! Samt det bliver for tynd med for mange etager.. Og jeg vil have noget man ligger mærke til – noget bam pam wow effekt!
– Dog er mit eget desværre ikke rigtig nok for mig med hvad jeg naturligt har. Jeg har før prøvet at få mit hår permanentet hvor det gik super godt og denne gang vil jeg gerne tage skridtet videre.

Det jeg lidt opsøger nu, er en kæmpe løve manke – yes you heard me. Jeg vil gerne have krøller som om jeg var en mix imellem en fra dk og en fra afrika. Jeg lavede selv looket til en musikvideo, og forelskede mig pladask i det. Det skal self ikke være så tuperet som mig (det sort hvide billede nedenfor).

Jeg vil mega gerne undgå puddelkrøllerne og mormor fritten… Hvem er den bedste i DK til at lAVE og ikke bare klippe en crazy god krølle permanent, eller det bedste sted? 🙂 Gerne i kbh!

Mvh
Sara Tholander
Sangerinde og danserinde

Gerne svar pr mail også siden denne brevkasse er en smule forvirrende; s.tholander@gmail.com

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære Sara.
Jeg vil ikke anbefale permanent, det ødelægger håret og ligner aldrig ægte krøller i mine øjne, hvis du dog alligevel fortrækker det, vil jeg anbefale dig at finde en frisør der er vant til at permanente unge kvinder. Du er dog velkommen i Zenz Organic Hair i Grønnegade, hvor vi laver mange modeller, sanger og skuespiller og kan med styling, god klip og vejledning til hvordan du laver løvemanken, rådgive dig og behandle dit hår på en sund måde.
Venlig hilsen
Anne-Sophie
WonderBox - skønhedsabonnement