Hej Linda(:,
Jeg har to spørgsmål.
1:Jeg har et problem med min sorte eyeliner jeg tager på under øjet, jeg kan tage den på kl.8 og allerede kl. 9 er den tværet fuldstændig ud. Jeg tænte på om det er min eyeliner der er noget galt med eller om det bare er mig der ikke kan finde ud af og bruge den rigtig?.

2:Jeg har af natur meget røde kinder og når der varmt eller jeg bliver flov går det helt galt. Min almindelige foundation kan ikke dække det, så jeg ville høre om du kunne anbefale noget?

Mvh Line

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Line!!

Hvor længe din øjen make up holder er til dels afhængig af hvor meget du sveder og hvor fedtet din hud er!!
Derudover er mange flydende linere jo baseret på vand, for at de skal tørre hurtigt, og derfor skal der faktisk ikke så meget til før de "tværer" ud!!
Du kan få vandfaste linere i flere forskellige mærker. de holder meget længere. det samme gælder mascara!!
Mac har også en liner der er helt gummi agtig. Den er helt umulig at tvære elle svede væk!!! ( Du skal bare helst ikke male forkert, da du så er nød til at ta´det hele af igen)

Nu ved jeg ikke hvilken foundation du selv har, men der er mange gode mærker på markedet!!
Kunsten er jo at få dækket en masse uden det kan ses!! Dvs. din foundation skal være højt pigmenteret uden at være for fed!!
På vores skoler kører vi med et mærke fra Holland der hedder "Make up Studio"". Den findes i mange farver (så den passer til din hud)
og har en flot dække evne uden at man ser malet ud! Den er vi glade for, og vi forhandler den også til kunder, så du er velkommen til at komme ind
og prøve dem på Kgs. Nytorv 21

Med Venlig Hilsen
Carina Rommerdahl

Art of Style & Make Up
Kongens Nytorv 21 Opg. B Baghuset
Tlf 33156070

cr@artofstyle.dk

WonderBox - skønhedsabonnement