Hej Jesper…

Jeg vil rigtig rigtig gerne gøre noget nyt ved mit kedelige kommune/leverposteg farvet hår og har derfor besluttet mig for at det skal være en lidt hidsig farve…
Findes der en metode at lysne håret på, så den hidsige farve kan trænge godt igennem og så den blir der? Og findes der en metode som er mere skånsom for håret end lige en afblegning (ved ikke om der er forskel på en lysning og en afblegning)? Eller findes der måske en frave som ikke kræver at man lysner håret først? Jeg synes jeg tit har oplevet at farven “falder” ud igen efter man har farvet det blondt? Det er ligesom om at farven “glider” af?
Jeg har siddet og kigget lidt på Goldwell Elumen hårfarver, prepare, lock osv osv, men gør de nogen nytte overhovedet?
Mit hår har en tendes til at tabe farven meget hurtigt og ved derfor ikke rigtig hvad jeg kan og skal gøre ved det?
I samme moment har jeg kigget på hårfarver som hedder La Riche, som også er nogle temmelig heftige farver. Er der noget du kan anbefale fremt for andet?

Håber virkelig du kan hjælpe mig med at komme frem til en lødning så mit hår kan få noget spræl 🙂

Mvh

Christina

Hej Der !

Jeg kan ikke anbefale det ene frem for det andet, det er lidt same same. Det er desværre helt naturligt at farven fader hurtigere jo længere du bevæger dig væk fra naturlige nuancer. Så hvis du vil have en hidsig farve, skal du være beredt på ofte at skulle friske farven op.

Mvh
Jesper Buch