Hej Gitte.

Jeg har set en video på youtube, som hedder “Shape un-even nose, make-up techniques from eve pearl” hvor de former næsen med en mørk foundation ved at tegne ned langs næsen. Jeg vil meget gerne prøve det samme, men vil høre dig om du ved hvad sådan en foundation hedder? Jeg har en masse flydende foundation, men opnår overhovedet ikke det samme resultat, så jeg går ud fra at de ikke bruger flydende foundation, det ligner at den er lidt mere tør i det. Jeg kender ikke så meget til foundation da jeg kun har flydende.
Måske har du set videoen og kan svare mig på det?

På forhånd tak.

WonderBox - skønhedsabonnement
hej
Det du søger er et sculping produkt. Når du former skal du altid bruge både en lys og en mørk farve, den mørke på det der ikke må ses og den lyse der hvor der må kigges. Du kan lære teknikken på min DVD makeup teknikker , com du kan være heldig at vinde her på hair dk. Den viser dig ikke kun næse korrietion men også kinder, øjne hage og barm (push up)- du lærer både at trække kilo fra og til.
Et sculping produkt er foreksempel signify me formidable sulpturing duo - http://www.signify-me.com/index.php?cPath=23_30. der er pudderform uden parbener og parfume.
Mange hilsner makeup artist Gitte Lindgren
WonderBox - skønhedsabonnement