Hej Hanne

Jeg er en kvinde på 23 år, som lider af arveligt hårtab. Regaine ser ikke ud til at have den store effekt på mig, så jeg overvejer paryk eller en kombination. Jeg er tyndhåret over det hele, specielt foran og har meget høj hårgrænse og tindinger. Jeg er stadig ikke så tyndhåret så man kan se min hovedbund, men det er utilfredstillende. Mine spørgsmål er:

Vil jeg være egnet til paryk, selvom jeg stadig har en del hår? (Har halv langt hår)

Kan man få skrædersyet en paryk, specielt til det problem-område man har og hvad vil det koste ca.?

Kan man købe en paryk, som man kun bruger en gang imellem f.eks. hvis man skal ud, i byen osv?

Jeg overvejer pt. en kombination med regaine-behandling og en paryk til brug en gang imellem, ikke til hverdag. Men f.eks. hvis jeg skal ud i byen osv. Bl.a. fordi jeg frygter lidt synet af mit hår hvis jeg stopper helt med regaine. Desuden har jeg også lært at leve med det nogenlunde i hverdagen, men vil gerne se smart ud når jeg skal ud.

Håber du kan hjælpe. På forhånd tak.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej
Der er masser af muligheder for at løse dit hårproblem. Du kan få en paryk du går med når du har lyst,eller en del-paryk som dækker der hvor dit hår er tyndest.Der er også kommet noget nyt hvor håret er syet på som i et net hvor du kan trække dit eget hår op igennem.Hvis du bor i Københavnsområdet er du velkommen til at besøge hvor butik:
Parykcentret, Sankt Jakobs Plads 6, 2100 Ø tlf. 33128410.Du kan også se på vores hjemmeside www.waldorf-ragn.dk hvor vi har forhandlere i hele landet. Det nye jeg taler om hedder integrationshår. Du kan måske få tilskud fra din kommune til dit hårproblem.
Held og lykke og gost nytår.
Hanne
dækker der hvor håret er tyndest.
WonderBox - skønhedsabonnement