Hej, Skriver da jeg er lidt desperat. Jeg har altid haft flotte store naturlige krøller, og har altid bandet dem langt væk. Men nu da jeg har lært at elske dem, er de forsvundet. Det skal siges at jeg er 23år og ikke har født nogle børn (som jeg kan forstå kan ændre ens hårstruktur), jeg farver mit hår engang hver 6.mdr. med hjemmefarve uden ammoniak.

For seks år siden så jeg sidst mine krøller i fuldt flor – jeg gjorde det vådt om morgenen og puttede mud wax i og wupti så lufttørrede de i løbet af dagen. Men nu hvor jeg styler og gør ved, bruger rigtige krølleprodukter og difuser – er de væk. Jeg har kæmpet de sidste par år for at få længere hår og har i den process tit sat mit hår stramt op i en knold. Kan dette have ødelagt det?

Lige nu bruger jeg mest Redken Fresh Curls – både shampoo, conditioner og curl gel spray.

Hvad kan jeg gøre? – Jeg vil så gerne have mine krøller igen. Skal jeg på en intens fugtkur eller klippes skaldet? (forhåbentlig ikke)

På forhånd tak.

– Signe

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Signe !Da dy med tiden har vokset dit hår længere, er det sandsynligvis håret egen tyngde der trækker krøllerne ud. Hvis du bliver klippet løst i formen vil du nok opleve krøllerne vende tilbage. Det kan også være rent genetisk, og i det tilfælde må du lære at elske dit hår som det er.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter