Hej Jesper,

Jeg har haft et problem med mit hår i over 1 år nu og har ikke kunne få svar på hvad der foregår, så jeg håber virkelig du kan hjælpe mig!

Problemet er, at mit hår simpelthen ikke vil vokse længere end til lidt over skuldrene. For lidt over 1 år siden gik det til nogle cm. under skuldrene, men så led jeg desværre af at have lus i en kort periode, så jeg tænker at det har været tættekammen der har beskadiget det. Men det er altså ved at være over et halvt år siden nu og det er stadig ikke blevet længere, nærmest tvært imod.

Mit hår er meget krøllet, nærmest afro bare uden krus. Jeg ved at sådan noget hår kræver meget fugtighed, men det synes jeg også at jeg giver det. Jeg bruger shampoo ca. hver 3-4 dag og balsam for at rede det ud, hver dag i hverdagene. Det er ca et år siden at jeg er blevet klippet, fordi jeg dels ikke vil have det kortere end det i forvejen er og fordi jeg egentlig ikke synes det virker slidt og spaltet. Har det også løst hver dag, og spiser sundt.

Håber virkelig ud kan hjælpe mig, venter med længsel!
Vh. Emma

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Emma !

Hvis dit hår er SÅ krøllet, for du ikke meget mere længde på 6 mdr. Det vil trække sig så meget op at du ikke fornemmer den store længde forskel. Jeg tror årsagen til at dit hår ikke bliver længere er at det regenerere forholdsvis hurtigt. Dette er helt normalt og ikke noget du skal være nervøs for.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter