Hej.

Jeg har et langt hår, som til dels krøller. Det er klippet i etager (klippet når det er fladt). Men problemet er bare at det yderste hår ikke tigtig krøller, det er kun det inderste hvor der er proptrækkekrøller. Og i venstre side er håret stort set HELT fladt. Tror dette er fordi jeg er en blanding af min far (proptrækkrøller) og min mor (helt fladt hår). Er dette noget jeg kan gøre noget ved? Krøller det mere med tiden? Og kan jeg få den ene side permanentet, så det ligner mine naturlige krøller (store krøller/næsten fald)?

Og når jeg så har været i bad går der jo nogle timer inden jeg kan krølle det, for at det ser flot ud. Indtil da ser det dumt ud fordi det krøller i den ene side, og er fladt i den anden. Når jeg så har krøllet det, er jeg egentlig meget glad for det. Men på dagen hvor jeg har været i bad, kruser det rigtig meget – hvilket jeg synes er rigtig irritende. Dagen efter er det pænt glat men stadig med krøller. Hva kan jeg gøre? og uden krøllerne deler sig..

Og så farver jeg mit hår mørkebrunt. Synes farven går rimelig hurtigt ud, og får sådan et trælst lysebrunt/rødt skær, som bliver helt lyst ude i solen. Skal jeg bruge en shampoo til farvet hår, eller til krøller? (:

Håber på svar 🙂

Mvh. Christina

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
hej Christina !

Sidst første, du skal bruge til farvet hår.
kruset kan du reducere med silikone el fugt creme.
Jo, jeg tror godt du kan lave en støttende permanent der hvor du ingen bevægelse har i håret.

mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter