Hej Celina.
mit hår er meget fint og tyndt og det er bund umuligt at sætte i forskellige frisure især de smarte frisure man nu ser omkring sig:O) mit hår kan ikke holde så meget som en lille klat voks eller andre hårprodukter jo i den første halve time men så er det også det. tro mig jeg har prøvet alverden produkter man kan købe hos en frisør og andre butikker, men det går bare ikke. jeg sidder normalt hårmodel hos en frisør i den by jeg bor, men kunne godt tænke mig at få lavet et eller andet vildt som mit hår kan bruges til jeg har også overvejet at få extensions i for det kunne måske give det noget fylde, men så kom jeg til at tænke på hvor smart er det vil mit naturlige hår kunne dække det? eller ville det kunne holde i tyndt og fint hår??
de fleste frisøre ville få flip over mit hår… ;O) hvad ville du anbefalde.
hej fra fru pennerup

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej fru Pennerup

Om dit hår kan bære extensions, det er faktisk ikke sikkert at det vil kunne - ihvertfald ikke nødvednigvis med et godt resultat. Jeg er nødt til at se dit hår først, men det kan altså meget vel være at jeg ikke kan anbefale en extension, der findes nogle produkter der kan få dit hår til at virke lidt fyldigere, men det er desværre heller ikke noget der holder specielt længe.
Så det jeg måske kan anbefale, er i stil med en VILDT fræk korthårs frisure måske ??? Måske du kan få lidt inspiration her

Mvh.

Celina
WonderBox - skønhedsabonnement