Hej Jesper! Jeg har haft noget lækkert orange hår (farvet med Féria kobber hårfarve) og ville have det frisket op hos frisøren, som farvede det i en helt anden farve. Hun farvede det med produktet Elumen, i nuancen KK med en smule RR i mener jeg. Så nu ser det fuldstændigt selvlysende ud. Problemet er at jeg ikke er særligt glad for resultatet, men har også hørt noget om at det ikke skulle være muligt at komme af med den her hårfarve igen, passer det?

Jeg overvejer nu to muligheder;

1. at prøve at trække noget af farven ud, så den ikke er så intens, og så farve det over med Féria hårfarven, som var mit originale valg.

2. at trække noget af farven ud, så den ikke er så intens, og så farve den ind i en kold brun. (jeg tænker sådan en mellem brun, men hvor lyst tror du det KAN blive?)

Hvad tror du der ville ske? og tror du overhovedet at det kan lade sig gøre?

Hvis ikke, hvad ville du så gøre i min situation? for jeg har i hvertfald ikke tænkt mig at beholde dette..

En anden problematik er at afblegningen og indfarvningen tog så hårdt på mit hår, at det nu har nået ”elastik-hårs-status”, så det bekymrer mig også lidt med afblegningen, så hvis du mener at det alligevel ikke ville have nogen effect, vil jeg da holde mig væk fra det! 🙂

Men ja, kan bruge alle de råd du har!

Mvh Josephine

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej josephine !Jeg forstår det som først bleget og herefter indfarvet i den røde farve. Med den elastik struktur du beskriver er yderligere farve udtræk ikke en mulighed. Måske man kan tone den en anelse dybere/mørkere og herved undgå den fluoriserede refleks tone. Uanset hvad kan jeg absolut ikke anbefale at du roder yderligere med det selv.... Der skal en dygtig fagmand på.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!