Hii Hasse…
jeg har et lidt forunderligt spørgsmål, jeg har i en lang periode haft store problemer med at mit hår knækker. men kun det hår det falder på “ryggen. Dvs håret fortil er enormt lang men bagtil forbliver det ved skuldrene… min egen frisør er helt forundret over dette, da mit hår ellers er så sundt.
jeg har det normalt løst, og tænker det nok er slidtagen fra tørklæder,jakker halskæder osv der knaækker det.. men det virker bare ekstremt.
Mit hår bliver glattet, krøllet,føntørret osv selvom jeg ved det er fy fy.. derfor får det også maser af pleje og får en pause og sat op fra tid til anden, og selvf kun vasket hver anden/tredje dag. og desuden bliver det klippet fint og lige hver anden måned. men fordi det knækker bliver det jo aldrig længere.. ellers ender jeg med et hak op i nakken, og det er virkelg ekstremt. hva skal jeg gøre? og har du nogensinde hørt lignende?
udover det svinger det jo mht til tykkelse men det har jeg hørt kan være normalt, med hormonsvingninger stress osv osv.. Men ved virkelig ikke hva jeg skal stille op, så håber du har et fantstisk svar, såh jeg kan blive klogere… ellers er en hårolog måske løsningen? tusind tak for din tid! venter med længesel;)
mvh Lullu

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære Lullu
Jeg har set et tilfælde som dit flere gange, og jeg tror desværre ikke der er noget at gøre. Dit hår er simpelthen ikke så stærtk i nakken, og har en kortere levetid end dit øvrige hår. SÅ extensions ville nok være løsningen så du kunne få et flot lang hår der er lige langt over det hele.
Mange hilsner fra
Hasse
WonderBox - skønhedsabonnement