Hej Jesper.
min rigtige hårfarve er blond.
for 7 måneder siden farvede jeg mit hår sort, og resultatet blev en klam brun farve. Efter det “mislykkede” forsøg, fik jeg det farvet HELT sort hos frisøren.
Problemet er bare udgroningen.
Jeg har en lys udgroning på 6½ cm, og mit hår er 18 cm langt, hvis man også tæller udgroningen med.
Jeg kan ikke klare det længere. lige nu er halvdelen af mit hår rødbrunt og 6½ cm af det er LYST!
jeg har gået med hue i flere måneder, men det er ikke i alle timer (i skolen), at man må have hue på, så en gang i mellem skal jeg tage “alpehuen” af. Jeg hader når folk ser mit hår.
Men min mor siger at jeg ikke kan få det farvet lyst.
Hun siger at mit hår bliver grønt af det. Og at jeg desuden heller ikke må farve det mere. Jeg vil bare høre om der ikke er en løsning der kan ske HER & NU? der er ovenikøbet også en dreng der var vild med mig, men da han så mit hår fortalte han mig at det var for grimt -til ham! Jeg vil gøre hvad som helst. jeg nægter bare at at have det grimme hår i min sommerferie. Det skal helst ske lige nu. Det skal være lyst igen! Det hele! og jeg ved ikke om det her har noget med sagen at gøre, men jeg har en rimelig høj pande, så vil helst gerne beholde skråt pandehår :)og forresten vil det være ok hvis hårfarvning er indblandet i dit svar (: håber du kan overbevise min irriterende mor.

Varme hilsner den fortabte Camille

Hej Camille !

Med 6,5 cm udgroning kunne du få et super godt kort hår. Lidt fransk feme fatale hen over sommer ferien - ikke dårligt.
Så 2 fluer med et smæk klip det sorte/røde væk og slip for flere agumentationer med mulli !!

Mvh
Jesper Buch