Jeg har halvlangt (ca. 20 cm længere end skuldrene) lyst farvet hår. Igennem flere år har jeg afbleget mit hår og egentligt troede jeg ikke, det kunne gå galt. Jeg sørgede for at passe rigtig godt på det. Fik det klippet jævnligt, brugte altid kur, balsam osv.

Men så begyndte det at gå galt. Mit hår begyndte at knække helt vildt og jeg har nu tabt STORE mængder hår. Det har selvfølgelgi været en blanding af både afblegningens skadelige virkning samt at jeg har lidt utroligt meget af stress over en operation mv.

Nu er mit hår stadig halvlangt, meget tyndt (især nede i enderne), meget knækket, ser meget tørt og skadet ud. Jeg har fået farvet mørkere striber i og har droppet afblegningen. Bruger dagligt Redken Extreme anti-snap samt noget beskyttende og glanstilførende fra chachacha. Men mit hår ser stadig forfærdeligt ud. Hvad kan jeg gøre?

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Ja, det helt naturlige valg er at lade dig klippe kortere. Så er problemet forsvundet som dug fra solen. Du har ifølge billedet masser af gode længder til at lave et væld af forskellige frisurer i page længder.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter