For nogle dage siden fik jeg lavet permanent(med blå og grønne spoler), for bedre at definere mine naturlige krøller, men håret blev nærmest glattere end før!!!
Kan det være fordi, hende der lavede det (studerende) tog spolerne ud FØR at have skyllet og hældt fikseringsvæske?
Læreren sagde til hende, at nu hvor hun havde taget spolerne ud, skulle hun skylle og kramme håret mens hun hældte fikseringvæske.
Jeg fik at vide at det ikke ville ændre noget at spolerne var taget ud før fikseringsvæsken var kommet i, og at grunden til at det ikke krøllede var pga. mit hårstruktur -jeg har tykt hår- og at de væsker man bruger i Danmark er beregnet til Skandinavisk, tyndt hår og er meget mildere end dem de f.eks. bruger i Italien, hvor jeg fik lavet flot permanent i Juni 2009.
Jeg fik besked på at få lavet permanent hos en Afro-frisør (på Istedgade) for da bruger de stærkere væske. Hvad er din mening? Hvad med skum permanent man kan købe i Matas til hår der er vasnkeligt at permanere?

På forhånd tak 🙂

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Det du har været igennem er det rene makværk for mig at hører om. Det er helt klart en fejl i behandlingen der har medført at du ingen krøller har nu.
Og NEJJJJJ du må for guds skyld ikke gå igang med et permanent projekt selv...
Tag derimod til en dygtig frisør og få det lavet ordenligt.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter