Hej søren.
Jeg er ulykkelig, det er en lang historie men skal gøre den kort.

Jeg havde langt tykt rødblondt hår, og fandt et par grå hår, så jeg tog til frisør og ville bare ha det lidt rødere, det gik galt, det var slet ikke den farve hun viste mig i bogen det blev, så jeg endte med en slags bordeux-mørk farve der slet ikke passede til mig.
J a så kvajede jeg mig, købte noget i matas der skulle trække farven ud, og det endte med at være helt gult, så en ny rød farve kom jeg i, og det blev helt orange, men så ringede jeg til en frisør og de bedte mig komme, de sku nok hjælpe mig, det eneste de gjorde var at lAVE lyse striber, og det ser frygtligt ud.

Hvad kan jeg gøre, kan jeg trække det hele ud igen(ved godt det så blir gult) men kan jeg så farve det så det blir lidt mørkere end det jeg havde i forevejen?

Aldrig mere gør jeg noget selv, altid en rigtig frisør, og nu mister jeg måske mit smukke hår.
Alle siger det er et dejligt tykt smukt langt hår jeg har, og jeg vil ikke ha det klippet af, kan der overhoved gøres noget så jeg kan få “næsten” min hårfarve igen.
Jeg har indtil nu brugt næsten 3000kr på det, men det er skidt, og er villig til og betale hvad det skulle koste, så jeg kan se bare nogenlunde ud igen.

Mi alm hårfarve er nu på vej ud i bunden, jeg ser frygtlig ud, hvad skal jeg gøre, jeg er så ked af det, kan du hjælpe mig.

P.s jeg er 41 år, og kan ikke gå sådan her rundt.

Mange knus fra ilse

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Ilse..

Ja det var ikke en sjov omgang du har været ude i, men der er altid en løsning!! :)

Man kan give dit hår en mild vask med en afrensning og en toningsfarve ovenpå som er den farve du gerne vil have. Er dit hår gult efter afrensningen, blander man bare toningsfarven så den ophæver så meget af det gule som muligt.
Så bare rolig! Dit flotte hår bliver på i denne omgang :)Det er ikke så omstændigt og uoverskueligt at få dit hår flot igen som du tror :)

Du skal være hjertelig velkommen i hvilken som helst af vores afdelinger!

Med Venlig Hilsen¨
Kristina B
CHA CHA CHA, Frederiksberg
Tlf: 33230800
WonderBox - skønhedsabonnement