Hej Jesper

For godt 8 år siden fik jeg konstateret kræft og blev efterfølgende behandlet for dette og nu erklæret rask, er idag 38 år.

Men stråling og kemo har betydet at mit eller meget kraftige og lange asiatiske hår faldt af og er efterfølgende vokset ud igen, men i en meget tynd udgave. Og lige meget hvad jeg gør så virker det fladt og kedeligt.

Nogen ideer til hvad jeg kan gøre for at få bare en smule af mit tykke hår igen?? Har overvejet at få permanent i håret for at give det fylde, men ved ikke helt hvilken betydning det evt vil få for den smule har jeg har tilbage.

Har prøvet at have en kort frisure, men har altid haft langt hår, og kan slet ikke vænne mig til at have kort hår, kan ikke lide mit udseende med kort hår og ønsker bare at det vokser ud igen hurtigst muligt.

Billedet viser mit hår idag…. Er max blevet 3 cm længere, men stadig lige tyndt.

Håber på positivt feedback :o)

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der,

Tillykke med at du besejrede kræften, det er dog trods alt det vigtigeste.
Med hensyn til dit hår, kan man ikke rigtig gøre det tykker som sådan. Men man kunne godt bidrage til illusionen af mere hår ved at klippe nogle stummere linier i dit kortere hår. Og måske til sidst du kunne havne i noget page lignende.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter