Hej med jer.

Jeg overvejer at komme forbi, men er lidt urolig idet jeg har groet mit hår ret langt i cirka 3-4 måneder, og jeg ønsker præcis denne frisure. Og jeg ønsker ikke at gro det ud igen, hvis det ikke bliver sådan,s om jeg havde forudset det 🙂
Kan I lave den på mig?

http://www.bombhead.com/bbs/data/monsters_hair_works/bombhead_monsters_hair_works_000902.jpg

eller

http://i26.photobucket.com/albums/c143/ryisakooguy/cometoplay03.jpg

På forhånd tak 🙂

Hej ´med dig.

Fede frisurer du har fundet.

Er du sikker på at de vil passe på dit hår ?, din hovedform ? , det du laver til hverdag (altså om du skal sætte dit hår hele tiden pga. sport arbejde osv.)

Hvis svarene på de sprøgsmål er ja , så er mit svar - ja vi vil NOK kunne gøre det, men jeg synes - da jeg kan forstå at det er meget meget vigtigt at der rammes 100% magen til billederne at du skal finde nogen der har stor stor expertise i netop sådanne opgaver. Problemet for os er at det desværre ikke er hver dag der kommer sådanne ønsker, så vi bliver lidt "rustne" i netop den type opgaver. Så desværre er det en opgave vi vil sige nej til -da vi ikke er 100% sikre på at kunne ramme 100% nøjagtigt - jeg vil nok anbefale dig - jeg ved jo ikke hvor du bor - at skriver mere om i hvilket område af Danmark du er - at vi lægger dit spørgsmål ud - og så håber der er en salon i Dit område der svarer positivt tilbage med at de kan påtage sig denne opgave. Ellers så skriv igen med din adresse (kommer IKKE i brevkassen) så kan vi søge mere målrettet.

Mvh.

Celina