Hej Line. Jeg har endnu et spørgsmål. Jeg farvede min brunhåret i december 2011 og i september 2012 begyndte jeg at gå til frisøren og få lavet en masse lyse striber. Har nu fået rigtig mange omgange og synes ikke der sker så meget. Ved godt du nok ikke ville gå ind for købe hårfarver, men ville det gå hurtigere hvis jeg bare proppede en omgang farve i selv og lod frisøren ordne resten af striberne så det alligevel blev pænt og naturligt? Og er der stor chance for at mit hår ville blive gult når det ser sådan ud nu?

og til sidst hvis du skulle vælge en købe hårfarve der ikke giver så gult hår, hvilken en skulle det så være?

-Venlig hilsen Helena.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Helena

Jeg kan godt se på dit billede at der stadig er ret mørke ender,men det er også, selv for en frisør , en stor opgave at få et farvet mørkt hår, blond igen på en pæn måde, jeg ville ønske jeg kunne sige noget du kunne gøre selv, men jeg har aldrig hørt om nogen købe farve,der kunne gøre et så mørkt hår pænt lyst:-( (man kan heller ikke lysne en farve,med en anden farve!!)

Spidserne skal nok renses af og så indfarves/stribes og din egen bundfarve ser også meget mørk ud og for at det hele, ikke bare bliver platinblond er det kun striber der kan få det rigtig pænt og det er umuligt at gøre selv, hvis det skal pænt ned til bunden, for brænder farven først ud(altså løber ud af indpakningerne) får du store gule orange/pletter istedet og det endnu mere problematisk at gøre pænt bagefter:-(

Syntes du skal tale med din egen frisør (det er jo det gode ved at have en fast frisør, der kender dit hår:-)) omkring problemet med de mørke ender, hvis ikke de kan finde en tilfredstillende løsning,gå så evt. Ind til en anden frisør og hør hvad de vil forslå, ,måske de så kan finde en bedre måde at gøre det på:-)

Ønsker dig held og lykke med det:-)

Venlig hilsen Line BomholtWonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter