Hej Line

Jeg er en pige på 13 år som for ca 1 år er begyndte og tabe rimmelig meget hår, det gør jeg stadig og det blevet meget tyndt efter hånden.
Jeg har før haft meget tykt hår og brugt mange forskellige slags shampoo men nu bruger jeg GLISS HAIR REPAIR med 19 aktive ingredienser.

Jeg har glat og mørkt hår,
mit hår er hverken skadet eller tørt men det bare blevet meget tyndt.

Håber du kan hjælpe mig med at finde en løsning til hvordan jeg kan få mit hår til at blive tykt igen ligsom det var før i tiden, hvorfor jeg er begyndt og tabe så meget hår. Er det pågrund af shampoo, eller noget helt andet? skal også ind og klippes hos en af jeres frisør saloner da i lyder rigtige dygtige og har kendskab til alt så noget.
På forhånd tak.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej
Hårtab kan skyldes virkelig mange forskellige ting, det kan være hormonelt, stress, forkert kost, vitaminer man mangler omm
Vi har selvfølgelig mange super lækre og gode produkter,men det lyder som om du har haft problemer så længe, at jeg syntes du skulle tage et smut forbi hårklinikken, de kan undersøge din hovedbund og se hvad du evt. mangler, af vitaminer og mineraler:-)
Ellers glæder vi os, til at tage i mod dig inde i salonen, og vi kan i hvertfald give dig en god klipning, der kan være med til at få håret til at føles lidt kraftigere og give dig nogle rigtig gode styling tips og ideer:-)
Mange venlige hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter