hej line.
jeg har nogle spørgsmål til dig vedrørende min egen frisure.
jeg er lidt på bagbund med ideer og farve valg.
jeg har langt hår omkring til midten af ryggen og min normale hårfarve er brun, lidt en mellemting af lys og mørke brun, jeg har farvet mit hår i en varm brun farve og fået lavet lysestriber ved frisøren, nu har jeg fået en udgroning af min egen mørkebrune hårfarve som skærer en del igennem.
jeg har tit ønsket mig en lys hårfarve for man ønsker altid det modsatte af hvad man er blevet født med! typisk en kvinde ting 🙂
jeg er bare i tvivl om en masse lyse striber ville være en god ide at ligge i håret nu, eller om jeg skal få lavet lyse striber i håret og så måske med nogle brune striber i toppen så udgroningen ikke ville bare så tydelig, eller om jeg bare skal farve det brunt, ( men tror jeg ville blive træt af det hvis det kom til at ligne mit normale hår).
håber du kan hjælpe lidt.
mvh. Rikke

Hej Rikke
Ider til klip er lidt nemmere hvis jeg så et billede af dig:-) Men med hensyn til din farve vil jeg syntes, at
hvis du får for mange lyse striber i vil du ende med at skulle have det lavet hver månede for at holde det vedlige,, jeg syntes godt du kunne få striber igennem håret ,men med en helt lys og en lys beige og en mørk karamel farve på den måde kan du udligne din bund og spidser lidt , hvis du får lyst i det hele og kun mørkt ved skilningen, vil det nok se lidt for unaturligt ud :-)

mange venlige hilsner Line