Hej line! 🙂
Jeg er ved at blive lidt træt af mit altid glatte hår, og kunne godt tænke mig at prøve krøller/bølger. Jeg synes at krøllerne på de to nedenstående billeder er eeeeenormt flotte. Jeg er godt klar over at det er mildest talt umuligt for os dødelige at få så flot hår som dem. Men kunne godt tænke mig at prøve noget der minder om 🙂 Spørgsmålet er så bare hvilket krøllejern jeg skal købe til det.
Jeg har i forvejen et OBH Nordica Artist Wave Maker 5838 (http://www.elgiganten.dk/product/hjem-pleje/personlig-pleje/harstyling/OBH5838/obh-nordica-bolgejern?scid=9084) og et sibel euro-professional krøllejern ( http://www.dochair.dk/product_info.php?cPath=177_179&products_id=1061) og et glattejern selvfølgelig.
P.s Jeg har næsten ligeså langt hår som personerne på de to billeder 🙂

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej
Du bruger de jern du har,det er teknikken og produkterne der betyder noget i dette tilfælde:-)
brug en varme beskyttende spray gerne med noget hold i,
derefter tager du nogle ca 4 cm tykke passer/totter og holder jernet skiftevis på den ene side og den anden side hele vejen ned igennem til spidsen,du kan se krøl tegningen,hvis de bliver for små tager du en lidt tykkere Passer/tot derefter svinger du håret ned og krammer en blød fiber voks i du kan evt varme lidt m din føn så det blender fint sammen,sving håret op,spray evt lidt finish spray på.
Mange hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter