Kære Gitte.

Mit spørgsmål til dig går ud på, at jeg godt kunne tænke mig at vide hvilke farver der passer godt til min skin-tone.

Jeg er så ‘heldig’ at være MEGET lys i huden og fregnet (jeg har ikke overdrevet med fregner, men jeg har dem) – jeg er derimod ikke rødhåret. Mit hår er meget blond. Jeg har blå øjne. Jeg har prøvet forskellige farver, men jeg synes ikke der er noget der rigtig fungerer. Jeg har holdt mig mest til gyldne og brune farver til øjenskygge. Normalt bruger jeg næsten intet make up af den samme grund, jeg synes nemt jeg kommer til at ligne en klovn – jeg synes at farverne springer alt for kraftigt frem i mit ansigt, men jeg har en idé om, at det kunne være fordi jeg ikke har brugt de rigtige farver.

Jeg har prøvet at lægge øjenskyggen på forskellige måde, både med og uden skygger og highlight, og traditionel smokey eye. Jeg har prøvet matte øjenskygger og dem med ‘perlemors’ effekt. Jeg ville elske hvis du kunne fortælle hvilke farver der ville gå til mig – om der er en tommelfingerregel man kan gå efter og hvis der er nogle farver jeg absolut skal holde mig fra – jeg ville nemlig gerne kunne begynde at bære lidt vildere make up især på øjnene – mascara er bare ikke nok mere hi hi 🙂

Håber du kan hjælpe.

mvh Kathrine

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Kathrine
må jeg anbefale dig et makeup kursus? du er velkommen i mit studie. du kan se nermere på www.profmakeup.com. du kan også lære vis min DVD makeup teknikker som du finder på samme web side.
angående din hudfarve skal foundation altid være 100 % magen til huden.
til dine blå øjne er den bedste farve orange. generelle tips er kedelige da vi jo alle gerne vil være os selv og ikke som alle andre.
hilsen Makeup artist Gitte Lindgren
WonderBox - skønhedsabonnement