Hej Søren.
Jeg har kommunefarvet/ mørkblond hår og en kort frisure, og har for 2 måneder siden fået lavet det helt lyst hår hos en miljøvenlig frisør. Det var rigtig fint til mig, men nu er håret jo vokset ud og der er en stor kontrast mellem bunden, der er meget mørk, og så resten af håret der er ret lyst. Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre ved det. Jeg vil gerne blive ved med at have lyst hår (evt bare lyse striber i min almindelige hårfarve), men hvad gør jeg med den bund? Hvis jeg får lysnet bunden, så har jeg jo det samme problem om et par uger, og det blir for dyrt i længden.
Jeg har tidligere brugt en henna kamillespray som jeg købte i matas til at lysne håret med, og det virkede rigtig godt, men jeg er bange for at bruge det igen, for jeg ved ikke om der er skadelige stoffer i. Ved du noget om det?
Håber du kan hjælpe mig
Venlig Hilsen Kristine

Hej Kristine.

Jeg kan godt forstå, du synes det er ærgeligt at være afhængig af, at skulle farve så ofte. Som du ganske rigtigt er inde på, er det en god ide at påføre striber. Jeg ville vælge de første gange at påføre mange lyse striber i bunden, så du bevarer den lyshårede fornemmelse, men samtidig påfører striber i en farve tilsvarende din egen. På denne måde bevarer du det lyse look, men uden at være så afhængig.
Med hensyn til kamillespayen fra matas, ved jeg at den er meget effektiv,men en af mine kollegaer, har fortalt at mange læger fraråder den kraftigt, særligt til gravide og allergikere.

Håber du kan bruge mit råd! Med venlig hilsen Bettina fra CHA CHA CHA i Helsingør