Hej Jesper

Mit hår er meget krøllet, tykt og specielt meget stærkt. Jeg har tidligere brugt meget tid på at glatte mit hår ved specielle lejligheder – efterfølgende investeret i et ghd jern som sparet mig en del tid. På en ferie til asien fik jeg permanentglattet mit hår. Det tog 10 timer i alt over 2 dage (de startede med at sige at det ville tage 3 timer :-), men det var virkelig det værd. Nu er der gået over et år og jeg har nu fået lidt bølget hår (hvilket jeg har det fint med), men mine krøller er ved at vokse ud.
Jeg overvejer at få mit hår permanentet igen. Jeg føler – og kommentarer fra frisører – har været at mit ikke har taget synligt skade af at få det permanentglattet igen.
Mit ”problem” er, at de fleste frisører i København ikke permanentglatter –og slet ikke med så kraftig creme som mit hår måske har brug for.

Jeg har fået oplyst at afroshoppen på gasværksvej måske kan hjælpe, men har dog hørt mindre gode oplevelses-historier… og hvis man skal sidde et sted i mange timer, skal det jo ikke være alt for ubehageligt 🙂

Kan du anbefale en frisør eller en do-it-your-selv straightning creme eller noget 3.?
Jeg er træt af mine krøller og det tager pænt lang tid at rede det ud.. så håber du måske kan hjælpe 🙂

Hilsen
Mariam (har indiske rødder, som måskeforklarer hårets hårhed :o))

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Miriam !

Problemet er at det du har fået dit hår straightenet med, sandsynligvis er ulovligt ifølge Dansk og europæisk lov. Jeg er ked af ikke at kunne hjælpe dig mere end det.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter