Kære Liva & Turner, Jeg har som mange, for ikke at sige RIGTIGT mange, forsøgt at farve mit hår blond med hjemmefarve fra Schwarzkopf, hvilket resultere i, at jeg fik en blanding af blond og orange hårfarve. Naturligt har jeg en mørkeblond farve. Jeg har siden maj måned ladet mit hår gro ud sin naturlig farve. Mit problem er så, at jeg i et langt stykke af mit hår, jo stadig har den forfærdelige orange tone som reultat af hjemmefarvningen.

Hvordan kan jeg få det nederst hår, i en mere blond tone, samtidigt med ikke at røre det hår, som ind til videre er groet ud og helst ikke skal røres ved?

Det skal lige siges, at jeg har brugt silvershampoo, det gør mit blonde hår mere blond og fremhæver de orange toner i mit hår.

Jeg håber det var nogenlunde forståeligt!

Mvh.

Camilla

WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement
Hej,

Ja og som vi siger til de rigtig mange der forsøger sig selv med hjemme farvning i den retning, -det skal man holde sig fra, og at prøve på at rette op på det hjemme typisk ender katastrofalt med at håret knækker af og forfærdeligt farveresultat. Så søg hjælp hos en frisør da kemi i det omfang ikke ef noget man skal lege med hjemme.

Venlig hilsen Liva
WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement