Hej Linda:)

Jeg har et spørgsmål angående hjemmefarvning:) Jeg har normalt mørkblond/kommune-farvet hår, men har farvet mit hår mørkebrunt der har et rødligt skær. Jeg ønsker nu at farve mit hår nær mit naturlige, men en anelse lysere. Sådan lysgyldent. Jeg har hørt der ingen anden udvej er, end at afblege det i flere omgange til det først bliver orange og derefter blive ved til det er helt lyst, og al farve er trukket ud, før jeg kan starte forfra med en ny farve..

Mine spørgsmål lyder derfor på:

1) er det rigtigt, eller findes der andre muligheder, der er mindre skadelige end afblegning? Evt. noget en frisør er i stand til, selvom jeg nu helst vil forsøge med hjemmefarvning, da min pengepung er lidt lille..
2) hvis det er sandt, hvor lang tid skal jeg så vente mellem mine afblegninger? Har nemlig hørt, at håret skal have pause, men hvor lang tid er der tale om? 1 uge, 14 dage…?

På forhånd tak 🙂

mvh sigrid

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Sigrid.

Den proces du skal igennem for, at komme til det ønskede resultat, vil jeg fraråde dig, at påbegynde selv.
Det vil ikke ende i et ønsket resultat.
Det er korrekt, at du skal have lavet et aftræk for, at fjerne de uønskede farvenuancer. Du skal huske på, at du nu bevæger dig den modsatte vej på farveskalaen.
Fra mørkt til lyst.( lysere )
Denne vej kræver en god teoretisk baggrund for, at du vil kunne opnå det ønskede resultat, på mest tilfredsstillende måde.
Denne viden har kun en frisør, derfor vil jeg på det varmeste anbefale dig, at du lader en frisør ordne dit hår.

Held og lykke.

Kh Helle og Linda.
WonderBox - skønhedsabonnement