Hej Jesper.
Jeg er en pige på 22 år, der i torsdag valgte at farve mit hår selv, for at spare lidt penge(troede jeg!) Jeg er normalt farvet en 4, men ville denne gang gerne være en tak mørkere end normalt så jeg tod en 3´er. Dette resulterede i at jeg desværre fik sort hår, men mørkeblåt skær!! hvilket ikke lige var meningen!
Derefter gik jeg så til frisøren dagen efter, for at få rettet op¨på skaden. Hun kom en hel rød i håret, hviklet nu resulterede i at det blev sort, men nærmest lilla skær! så grimt, så hun kom en 3´er oveni igen… efter det var det som da jeg startede, sort med blåt skær…
Nu er jeg så 1200 kr fattigere.. og har ikke rigtig råd til at miste flere penge på hårfarve som ikke lykkedes, da jeg er studerende.
Hvad kan jeg gøre for at få mit normale brunehår igen? Håber virkelig du kan hjælpe mig.
Hilsen Malene

Hej der !

Det er et klassisk eksempel på de skader der sker ved hjemmefarvning. Frisøren ved efterflg ikke reelt hvad hårets kemiske historie og handler måske lidt i blinde.
Du skal lige nu tage en slapper og intet gøre i en periode, måske du så er heldig at noget af farven trækker sig selv. Det lyder på huslejen som om du har et meget porøst og ødelagt hår !

Mvh
Jesper Buch