Hejsa mit navn er Simnone og jeg er 15år. jeg er oprindeligt helt lyshåret, jeg farvede mit hår i sommers lysebrunt med en skyllefarve, så derefter med en rød permanent. det blev farvet i sommers, og nu er det godt et halvt år siden. jeg vil mere end noget andet have min lyse hårfarve tilbage! Hvad skal jeg gøre? fordi jeg vil abselut ikke afblege mit hår, plus mit hår er så langt at jeg kan sidde på det. lige for tiden vasker jeg mit hår 4 gange om dagen for at vaske farven ud. jeg kan se at det har hjulpet men det er nu bare en kedelig rød/brun mat farve.

jeg har en ide som jeg ikke er helt sikker på at afprøve:
at jeg køber en lyshårfarve, og jeg så afprøver farven i en lille tot hår, og ser hvordan resultatet kommer til at se ud. og hvis resultatet så bliver helt fint, ville jeg så farve resten.

please jeg håber at du vil hjælpe mig!

mit hår er mit barn, jeg har grædt rigtig mange gange over at jeg var så dum at farve mit ellers så sunde tykke lange hår….

billede nr 1 er sådan mit hår SÅ ud lyst
billede nr 2 er sådfan mit hår er idag

kærlig hilsen simone

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej simone !

Hjemmefarvning er generelt en rigtig skidt ide, da du ikke har de faglige værktøjer til at bedømme omfanget af konsekvens.
Du skal bestemt ikke komme en lysfrave på dir farvede hår, da disse to ting ikke kan gå i spænd sammen. Jeg vil gå ned til frisøren og få en fornuftig faglig vurdering af hvad der kan gøres og vigtigst hvad der ikke kan gøres.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter