hej Linda,

jeg har haft blond hår i en måneds tid, men var så ked af det fordi jeg ser bare ikke godt ud med blond hår, så jeg vælger at gå det frisøren og få det farvet men en brun med rødligt i , men der var åbenbart ikke nok rødt i, da jeg gik hen og fik grønt hår, sådan helt army grønt, dr gik en lille uge med det og var virkelig ked af det besluttede jeg mig for at give det en chance med noget hjemme farve, men det gik stadig igennem 🙁

nu har jeg farvet det her i går, men en mahogni brun farve , men hvilket resultere at jeg syntes den er blevet helt mørkebrun og den har ikke dækket alle steder hvor der er grønt, det skinner stadig igennem. findes der en shampoo eller andet produkt, der kan gør ind og fjerne den grønlige? og ved du evt, om farven fortager sig en smule eller nogen vaske og sådan ?

Mange hilsner Nadja Eliasen

WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement
Hej Nadja.

Du har da været ude for en oplevelse, af de store, der er ført dig rundt i hele farvecirklen.
Der hvor det starter med at gå galt er, hvor du skal farves fra lyst til mørkt. Der har ikke været tilført nok rødt farvepigment i den nuance frisøren valgte, at farve dig i. Dit hår skulle ligeledes have været forpigmenteret.
Du har så selv forsøgt med en hel del, kan jeg forstå, og resultatet er, at det stadig skinne igennem med en grønlig nuance.
Det bedste du kan gøre er, at tage kontakt til en dygtig og professionel frisør, der har styr på sin farve teori.
Fortæl om den proces du har været igennem og lad frisøren starte forfra.
Du skal have trukket alt det overskuds farve ud af dit hår, som du selv har tilført med hjemmefarve, ( det er det, der får det til, at se så mørkt, næsten sort ud )
Derefter skal dit hår forpigmenteres, og afslutningsvis farves ind i den farve du ønske.
Husk, at du efter denne proces skal pleje dit hår rigtig godt, med en shampoo og hårkur der er bygget op på keratin.

Held og lykke.

Kh Linda og Helle.
WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement