Hej Jesper. Jeg er virkelig, virkelig ked af det. Jeg fik farvet mit hår i går. Vi gjorde det selv da min frisør først kan gøre det efter sommerferien. Vi købte det til at farve det med af hende. Vi lod det sidde i ca en time og så var det helt afbleget da jeg skulle det ud, hvilket jeg virkelig er ked af det. Jeg bruge en colour bomb, fra Id hair som skulle give det en mørk farve, da jeg gerne ville have min hårfarve tilbage. Det ende med at det blev mørkere end min normale hårfarve. Det gjorde mig endnu mere ked af det. Jeg vil så gerne have min hårfarve igen og gerne lyser så det ser sund og normalt ud. Ikke afbleget. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gør nu. Mit hår er lige nu en blanding mellen lyst, afbleget, karamel og mørkt hår. Det er skrækkeligt. Håber virkelig meget at du kan hjælpe mig, da jeg virkelig er ked af det. Jeg har ikke lyst til at vise mig på skolen eller på gaden. Så grimt er det.

På billede 1, er det sådan som det så ud i går efter jeg har brug colour bomben. Den er dog ikke så brunt i dag, men en bladning af alle de farver jeg skrev.

På billede 2 er det mit hår efter det er farvet. Billedet synder en del, det var meget lyser i virkeligheden og så helt falsk ud.

På billede 3 er det mit hår før jeg fik det farvet, jeg vil rigtig gerne have den hårfarve igen, og gerne rigtig hurtigt.

Har du en måde til at få min gamle hår farve igen? eller noget jeg kan gøre for at mit hår bliver normalt igen?

Jeg syntes også mit hår er klippet for kort, så ville lige hører om du vidste hvordan det voksere hurtigere.

Hilsen Catrine. 🙂

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej Catrine, Du bør være lidt realistisk i forhold til dit hår. Håret er et organisk materiale som der grænser for hvad du kan udsætte for. Fejl nr 1 er at du i det hele taget går i gang med at lege frisør selv....hvad er det for en frisør der ikke har tid før efter sommer ferien. Det må da være verdens dygtigste. Jeg har i hvert tilfælde ikke kendskab til frisører med en så booket kalender. Samtidig med at du udsætter dit hår for alt kemien, vil du samtidig ikke lade dig klippe, men derimod have råd til hvordan det bliver længere ?!

Den farve du havde før ser ud til at være lysere reflekser lagt i din egen farve. Sådan en farve kan du ikke lige få igen. For at vurdere dit tilfælde nøjagtigt, er du nød til at gå til en frisør du har tillid til og lade dit hår vurdere live. Selvfølgelig kan man få en fin farve på dit hoved igen, blot du er noget mere realistisk.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!