hej jesper. normalt har jeg noget rigtig flot, lyst krøllet hår og vi kan alle blive enige om jeg har været rigtig dum ved mit hår. for to ugers tid siden ar jeg hårmodel, hvor jeg fik det farvet i en lysebrun/karamel farvet tone. den var der intet galt med, men jeg ville bare gerne tilbage til det lyse, og helst inden somme, så solen også kan nå at reparere nogle af skaderne.

igår afblegede jeg så mit hår – to gange med pause imellem. her idag farvede jeg det så, en mørkeblond. jeg synes egentligt ikke mit hår har taget så meget skade som jeg frygtede, men jeg har også plejet det rigtig godt efter hver behandling. problemet lige nu er bare at oppe ved hovedbunden har jeg et gulligt skær og ved spidserne et gråligt skær. det gule tror jeg godt silvershampoo kan tage, men det grålige, hvad gør jeg med det? hvis jeg farver det igen, i en børkeblond, vil det så skade mere end det vil gavne?

ps ved godt jeg skulle have taget til frisøren til at starte med, men det her var bare billigere.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej der !Du skal ikke gøre noget mere selv..skaden er allerede stor og omfattende og kan kun blive være hvis di fortsætter. Søg frisøren og lad dem vurdere på stedet om noget kam gøres for at rette op på skaderne.

Og NEJ, det er IKKE billigere at rode med disse ting selv. Det har derimod store omkosninger!Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter