Hej! Jeg håber at du kan svare på mine spørgsmål, da jeg er lidt forvirret.
Jeg vil meget gerne ha’ lavet noget nyt med mit hår. Jeg har i forvejen langt og tykt mørkebrunt hår, som har en lille smule rødligt glans(det er farvet hjemme, og under den farve havde jeg lysebrunt hår). Min oprindelige hårfarve er mørkebrunt. For to år siden fik jeg lavet permanent krøller i lysebrunt hår, hvilket jeg var glad for, men det er stadig ikke helt vokset ud.
1. Jeg kan godt tænke mig lysebrunt hår(uden et rødligt skær), hvordan kan jeg få det lavet? SKAL jeg først have afblejet eller affarvet mit hår, jeg vil nødigt have øddelagt mit hår, da det blev lidt øddelagt efter permanent krøllerne. Men hvis dette er nødvendigt, er det så bedst med affarvning eller afblegning? Hvilken skader mindst?
2. Kan jeg muligvis selv farve det, det ville nemlig være økonomisk bedre for mig.
3. Jeg kunne måske tænke mig at få lavet krøller igen, alt efter hvor ødelagt mit hår blir efter farvningen, jeg vil nemlig gerne have krøllerne i lysebrunt hår og ikke i mit nuværende mørke hår. Men vil dette belaste mit hår for meget, burde jeg vente med krøllerne? Og vil væsken til permanent krøllerne ikke også ændre hårfarven, da den går ind og reagerer?
Hilsen Hilal.

Hårfarven skal være noget i stil med denne: http://imagetest.trendsales.dk/Items/thumbs/8844171-3.jpg

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej hilal !

Jeg kan desværre ikke se det vedhæftede foto og syntes du stiller rigtigmange sårgsmål i et. Min komentar til dig er at du kontakter en faglig kompetent frisør og rådføre dig med. Det eneste spørgsmål jeg kan svare klart på uden at have dit hår i mine hænder er spørgsmål nr 2. NEJ du kan absolut ikke lave dette virak selv.........

Jesper Buch

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter