Hej’;D
jeg har overvejet at farve mit hår med skyllefarve.
Jeg ville farve det mørkebrunt. JEg er bare bange for at de går galdt, og jeg vil være sikker på at jeg har flot hår til min konfimation om ca. et år. Så der skal det bare være væk.
Jeg har normalt, lysebrunt hår med et rødligt skær, men jeg har sprøjtet sådan noget i for noget tid siden, så det blev en del lysere. Jeg syntes ikke det klæder mig så godt.
Jeg har også tænkt mig at få extensions i.
Både farve og extenisions vil, jeg selv gøre da jeg ikke har røven fuld af penge’;D
JEg er sikker på at jeg ikke vil ha permenent, da jeg er bange for at jeg fortryder’;D

Jeg vil ikke ha sådan et “dullet look” men syntes det ser så sød ud med en fletning i den ene side’;D

Mit andet problem er at jeg altid har den samme frisure’;D jeg har spurgt min frisør, men syntes ikke der var nogle tip jeg kunne bruge’;D

håber virkelig du kan hjælpe mig’:D

ps. Jeg tog lige et hurtigt billed, ved ikk om du kan se mig ordenligt, men det kan være det kan hjælpe dig med at svare’;D

knuzzz Mie

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Mie
Jeg syntes du skulle gå til frisør og få farvet dit hår , at gøre det selv, kan i sidste ende blive en meget dyrere fornøjelse, da du kan ende med at det bliver grønt, der hvor du her lysnet det og det ville jo være rigtig ærgerligt:-( Går ud fra det er extension med clips du selv vl sætte på?? hør evt. Marc Valentino her på hair.dk hvad han evt. vil anbefale han er ekspert på det område:-)
Jeg syntes det kunne være rigtig flot hvis du fik mere frisure omkring dit ansigt og evt. fik klippet noget af længden så det så lidt lettere ud, det er lidt svære at danne sig et indtryk på dit billede, men du er velkommen til at komme forbi en af salonerne og få lidt vejledning "Gratis" naturligvis;-)også til din styling, som er nemmere at give råd til når vi ved hvilken længder du ender med.
Mange venlige hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter