Hej igen.

Jeg har tidligere (ikke så længe siden)
Skrevet til dig ang. Henna farvning og siger mange tak for svaret.. Men jeg er nu stadig utrolig meget i tvivl.. For vil så nødig ende med allergi, misfarvet hår eller anden skade på hår eller hovedbund.. og nu kom min veninde og jeg tilfældigvis ind på hennafarve som hun havde hørt på ingen måde kunne arbejde sammen med alm. frisør/hårprudukter og at det kunne begynde at “koge” og gøre skade.. Hun kunne dog ikke uddybe det nærmere.. Det bekymrede mig en del.. ikke fordi jeg selv bruger frisør prudukter, så det ville være et problem.. Men tænkte mere på hvis en frisør efter en henna farvning skulle have fat i mit hår, samt om mit hår så godt kan tåle alm. hårshampoo fra loreal serien – den røde til farvet hår. ??

Samt jeg vil hører, hvad der sker, hvis jeg nu prøver Henna og det ikke er en succes og gerne vil tilbage til alm. kemisk hårfarve (det de har i supermarkederne/hos alm. frisører) ?? skal man så vente et bestemt antal tid før man kan det? Eller skal det gro helt ud igen så før ny farvning eller?

For grunden til jeg ønsker at prøve henna er netop fordi jeg for det første ikke rigtig syntes præcis den rødelige nuance jeg søger, er til at få i butikkerne og for det andet syntes jeg ikke det farver håret ordenligt og holder farven ret længe.. Så fik af vide at Henna somregel var bedre.. Men hvis det nu heller ikke virker? er jeg bange for der ikke er nogen vej tilbage til anden form for hårfarve?

Jeg ved ikke om du forstår denne besked, men håber du gør og at du kan hjælpe mig, med nogle svar. På forhånd 1000 Tak.. 🙂

MVH.
Mille

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Mille
Når du er så meget i tvivl synes jeg du skal have en "face to face" samtale med en frisør, og jeg ved at min gode ven JOhnny fra Frisør Arthur i Roskilde farver med Henna.
Men bare tag det roligt der er ingen grund til panik:-)
Mange hilsner fra
Hasse
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter