Hej Jesper, har i 4-5 år farvet mit hår med sort henna, men nu ville jeg gerne have brun henna i stedet. Købte en affarvning, men det trak kun igennem oppe i hovedbunden, så mit hår er helt lyst oppe i hovedbunden, og det er dog blevet en anelse mørkbrun(i stedet for sort) i resten af håret efter affarvningen. Mange siger jeg skal gå til frisøren, men når jeg spørger dem, siger de vi kan ikke love noget osv osv. så tænker så kan jeg lige så godt selv gøre det, hvis det ikke er sikker de kan. Men så tror du at jeg kan trække hårfarven ud med b4 colour remover, og jeg så ikke har den sorte farve mere?

Og jeg tænker hvis det ikke er blevet lyst nok til den brune jeg vil have så affarve det igen, selvfølgelig efter 3 ugers tid så mit hår ikke bliver helt ødelagt? Eller er der intet jeg kan gøre???

Håber du kan hjælpe mig.

Mvh Kerri.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej der !Den Sorte henna er helt utilregnelig og indeholder et stof som er stærkt mistænkt for at være kræft fremkaldende. Så i hver til fælde en god ide at slutte med det. Det er fuldstændig korrekt når din frisør siger at intet kan loves, da lysningsprocessen på dit grundlag er utilregnelig.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter