Hej Cate.
Jeg har i længere tid drømt om at få lavet hair extentions, da jeg så endelig fandt en god selvstændig person som kunne lave det til fornuftige penge gjorde jeg det.
Så i torsdag d. 11/12-14 tog jeg derhen fik lavet det, men resultatet er slet ikke det jeg havde drømt om. Det ligner hår fra Barbie dukker og det er alt for tyndt og susket. Jeg ville derfor skrive til dig og hører om det kan være rigtig det skal se sådan ud, da jeg er endt i en situation hvor at hende der har lavet det på mig ikke svare mine opkald eller beskeder :'(
Jeg havde kort hår før og fik afvide at man sagtens kunne lave det på mig og det ville blive et rigtig prinsesse hår.
Jeg kan kun sætte mit hår op i en knold nu da man ellers kan se alle fejlene og extentions
Håber du kan hjælpe, på forhånd tak. 🙂
Mvh Christina

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Christina :)
Det er desværre altid svært at lave en naturligt resultat i et meget kort hår, da dit eget hår ikke kan dække det påsatte hår.
Derfor anbefaler vi altid, at man får klippet en del af længden, af det påsatte hår, for at lave overgangen fra dit eget hår mindre tydeligt.
Men når jeg ser på dine billeder, så er der flere ting der er gået galt.
Den farve der er brugt, har ikke samme farve som dit eget. Det får påsætningen til at være meget synligt! Dernæst er der ikke kommet nok fylde i det forreste hår, hvilket får dine korte længder til at være meget tydelige. Og til sidst ser håret ud til at være meget tørt og kruset, hvilket bestemt ikke bidrager til et naturligt resultat.
Derfor vil mit bedste råd desværre være, at du får det pillet ud igen og får fat i en professionel påsætter/frisør, som ved hvad det kræver og som kan finde ud af at klippe håret sammen med dit eget hår. Jeg ved at det er endnu en udgift, men det er desværre nok den eneste mulighed, da dette hår aldrig vil blive pænt :/

De bedste hilsner
Cate, Myextensions.dk
WonderBox - skønhedsabonnement