Hej Jesper. Jeg håber virkelig, virkelig at du kan hjælpe! Prøver at gøre det kort… Sidste sommer, tabte jeg en masse hår.jeg var på 3 ugers badeferie med sol og saltvand, samt fik jeg brugt mit fladjern godt. Og da jeg kom hjem, spurgte flere om jeg var blevet klippet osv – og da jeg så så billeder af mig selv fra før ferien, tænkte jeg: omg! Det var nu helt tyndt, slidt og virkede meget kortere. Jeg købte straks pillerne ‘priorin’, klippede et par cm. Af, og behandlede det så godt jeg kunne (ingen stylingprodukter, vask hver 2-3. Dag, og ingen opvarmning).

Men det er nu et år siden! Mit hår har samme længde og tykkelse. Og det er ikke fordi jeg ikke lægger mærke til, at det gror, for klippede det lige til midt mellem skulder og albue, hvilket det stadig er. Tager stadig priorin og beskytter det godt.

Har overvejet, om det skyldes et 3-mdrs langt sygeforløb efter sommerferien sidste år (blærebetændelse), stress eller sågar min kobberspiral… Aner ikke hvad det kan være:-/

Temmelig u-fedt:-/ – det skal lige siges: da jeg var lille havde jeg tyndt, langt hår. Så blev det dejlig tykt – og ja, hurtigt blev det tyndt, kort og trist.

Jeg håber, at du har et råd, en idé, eller et forslag til behandling.

Mvh Cecilia.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Cecilie !Det skyldes sandsynligvis regenerering. Tids perioderne kan varigere fra tid til anden. Men længde ml skulder og albue er bestemt ikke kort hår, men ganske langt. Du og dit hår fejler intet .Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter