Hej Jesper

Jeg har et stort problem jeg håber du kan hjælpe mig med.
I sommer 2010 fik jeg afbleget mit hår med lysere reflekser, og jeg er brunette så det har taget hårdt på mit hår, da jeg fik det farvet én gang hver måned i 3 måneder.
Med tiden ødelagde det mit hår rigtig meget, jeg valgt at få klippet mit hår, så det væreste kom væk, og fik det farvet brunt så det så nogenlunde naturligt ud igen, men det væreste er at jeg har tabt meget hår. Meget af mit hår er knækket, specielt pandehåret, og det meste oppe ved hovedbunden, så jeg har små hår der stritter og som er livløst. Jeg savner mit gamle flotte hår, nu hvor der er gået næsten 10 måneder, og hvor jeg sjældent glatter, og krøller det. Jeg spiser Silica-piller og almindelige vitaminpiller til dagligt, men synes ikke rigtig jeg når langt med det. Jeg bruger extensions for at give det lidt fylde og for at gøre det mindre synligt, men det er slet ikke det samme, og vil gerne ha det gamle lange og lige hår..

Jeg håber du kan hjælpe mig, evt give mig nogle gode råd til hvordan jeg kan rette op på det. Og evt. ville specialister jeg kan tage kontakt til for behandling eller rådgivning

Mvh
Sinem

Hej Sinem !

Med tid kommer råd !

Der er ingen tvivl om at dit hår har været udsat for en meget voldsom påvirkning inden for en meget kort tidsperiode. Til alt held har du fået dette lavet som refleks og der vil derfor ikke være påvirkning af din hovedbund. Dette betyder at dit eget hår naturligvis kommer igen.........med tiden forståes !-)

Mvh
Jesper Buch