Hej:)

Jeg har et spørgsmål angående min søsters hår.. Hun er 21 år, og de sidste 3-4 år er hendes hår blevet noget mærkeligt noget..

Det ligner mest af alt at hun har fået klippet en 80’er mullet.. Langt i nakket, men resten (alt på toppen og i siderne) vokser 5 cm. og så bliver det ikke længere. Hun har længe haft en skallet plat i nakken, hvilket det sidste halve år er blevet MEGET værre..

Hun har været hos frisøren, der havde set det før, men ikke vidste hvad det kunne skyldes, og en anden frisør anbefalede silika som hun var på godt et år uden rigtig virkning.. Hun er også blevet testet for vitamin mangel..

Har du nogen ide om hvad der er sket, hvad det kan skyldes??
På forhånd tak,
Mvh. Jeanette

PS. Jeg har ikke noget “nyt” billede af hendes hår da hun altid formår at skjule det, men der er to ældre billeder vedhæftet af det, og et billede der ligner den måde hendes hår vokser på (80’er mullet)..

Kære søster.
Tak for din mail.
Din søster hårforandring er en forandring i hendes hårsække, der kan skyldes mange ting. Jeg har brug for at se hende for at hjælpe hende, men en ting er sikkert der er hjælpe at hente, det vil dog kræve behandling gennem en længere tid for at vække hårsækkene igen.
Hvis hun ikke allerede har gjort det vil jeg anbefale hende at få undersøgt sit stofskifte hos lægen først, for at udelukke sygdom, derefter skal hun kontakte mig i Zenz på 3332 0329 eller på www.zenz.dk, book rådgivning.
Hun kan også kontakte hårklinikken på www.hårklinikken.dk
Der er hjælp at hente, så få hende af sted til enten zenz eller hårklinikken.
Venlig hilsen
Anne-Sophie
Årets frisør
Zenz