Hej Anne Sophie
Jeg har i længere tid haft et underligt problem med mit hår, som jeg håber du har tid til at kunne hjælpe mig med.
Jeg har i hele mit liv haft naturlige krøller i mit hår, slange krøller hedder det jo nok, men her på det seneste halve år, er det begyndt og blive meget glat i begge mine sider, det krøller som det plejer baghovedet, men siderne har lige som deres eget liv, og ser bare træls ud.
jeg sender lige nogen billeder med så du kan se hvad jeg mener.
Det kunne måske godt være tegn på noget skade, da jeg bruger glattejern til min pandehår, og har farvet mit hår 10 gange i mit 22 årig liv.
jeg har siden jul, kun vasket mit hår 2 gange om ugen og ikke brugt varme ting i mit hår, men sys ikke rigtig det har hjulpet
håber virkelig du kan fortælle mig hvad der er sket, og om der er noget jeg kan gøre for at få mine krøller tilbage i siderne.
Ellers fortsæt god dag.
Hilsen Ditte

Kære Ditte.
Jeg er bange for at du måske har ødelagt dine hårsække lidt med måske farve eller styling produkter, så derfor producere de ikke en ordenligt hårstrå.
Jeg vil anbefale dig enten at komme til hårklinikken eller Zenz hvor vi kan se mere på din hovedbund og måske hjælpe dig med produkter der kan sætte gang i dem igen, men det kræver vi undersøger dit hovedbund og hår.
Du kan finde mig under www.zenz.dk og Anne-Sophie, book rådgivning eller hårklinikken på www.hårklinikken.dk
Venlig hilsen
Anne-Sophie
Zenz