Kære Anne-Sophie!Jeg har i mange år lidt af hårtab, her i de sidste 2 år har det været helt ekstremt og jeg er nærmast halvskaldet i hovedbunden forrest. Jeg har farvet mit hår i mange år, har ikke lyst til at være hvidhåret, jeg er 67 år, jeg bruger Loreal Excellence hårfarve,og klarer mig igennem med Toppik. For år tilbage gik jeg på Hårklinikken uden det hjalp, der fik jeg at vide, jeg ikke måtte farve håret, lod også være en periode. Kan man som kvinde få hårtransplantation? Og hvad med påsat hår, det er jo i hovedbunden den er gal, er der noget der hedder toupe til kvinder? På forhånd tak for dit svar.

Venlig hilsen Birgitte.

Kære Birgitte.

Ja det er et problem for kvinder når de bliver så tyndhåret, man har jo ikke mulighed for at kronrage sig som mænd.

Jeg vil give hårklinikken helt ret når de anbefaler at stoppe med traditionel hårfarve da det ikke gør problemet bedre.

Der er dog både Toppik samt andre lignende produkter på markedet, vi anvender det selv i zenz. Der er dog også både mange former for påsat hår på markedet nu, de er virkelig naturlige, vi anvender dem fra www.haircontrast.com, som du kan se på siden finder der rigtig mange, vi klipper dem så også til så de passer til dit hår.

Det vil nok være en god løsning til dig, for at købe en løsning, anbefaler jeg du bestiller en rådgivningstid hos Zenz eller en anden der anvender hårdele, så finder man sammen løsningen og hårfarven der passer og bestiller den hjem specielt til dig.

Venlig hilsen

Anne-Sophie